2237

personer har
signert oppropet!

(sist oppdatert 28. november)

NB: Det er ikke mulig å signere digitalt!

Adresse for signaturer:

Kent Andersen
Partiløs
postboks 10 Skullerud
0624 OSLO

Vi samler signaturer
Bli med på dugnaden!

«Partiløs» er ikke et politisk parti...ennå. Det er en Facebookgruppe som vil ha makt, i stedet for å klage - og for å få makt må vi registreres som et parti.

For å få delta i stortingsvalget 2025, må gruppmedlemmene samle 5000 underskrifter på 365 dager. Det betyr at 5000 gruppemedlemmer underskriver selv, eller at 500 samler ti underskrifter eller mer.

Disse underskriftene kan ikke samles digitalt. Det må gjøres med penn, på et skjema, printet ut på papir, og sendt i posten til oss. Alt innen 30. mars 2024. Helst før.

Når vi har 5000 underskrifter i postboksen, sender vil papirene til Partiregisteret, og blir registrert. Da er vi et parti, og vil kunne stille lister i alle fylker i 2025.

Enkelt og greit? Vel, det er gammeldags og litt tungvint. Men hvis DU starter printeren, og får fem bekjente til å underskrive listen, trenger bare 1000 andre gruppemedlemmer gjøre det samme.

Med 11000 medlemmer i gruppen, og stadig nye kommer til, bør det være mulig. Følg med på telleverket og se hvor mange signaturer vi har!

DISCLAIMER!

NB: Vi vet at en ny valglov er på gang som foreslår å kreve 10.000 underskrifter og sette opp sperregrensen til 5 prosent. Den er ikke vedtatt ennå, og ingen kan si når den blir vedtatt.

Ikke hør på rykter: Vi følger nøye med på saken, og holde deg orientert. Foreløpig forholder vi oss til gjeldende regelverk, og kjører på!